Cosmetique Totale, praktijk voor huid- en lasertherapie opent deuren in Emmeloord

Aangeboden door: Cosmetique Totale

Als grootste kliniek voor huid- en lasertherapie in Nederland helpen de huidtherapeuten van Cosmetique Totale dagelijks mensen met huidproblemen als acne, pigmentvlekken, overbeharing of couperose. Melissa Veldkamp, huidtherapeut bij Cosmetique Totale is dan ook blij met de opening van de nieuwe vestiging binnen het Dokter J.H. Jansencentrum in Emmeloord.

‘Doordat we op deze locatie eenvoudig samen kunnen werken met andere disciplines kunnen we onze cliënten nog beter helpen met het vinden van een oplossing voor hun huidprobleem.’

Begin september heeft Cosmetique Totale de deuren geopend van de 2 behandelkamers binnen het Dokter J.H. Jansencentrum. Zorgaanbieders in Noordelijk Flevoland willen nog meer de onderlinge samenwerking opzoeken voor een zo breed mogelijk zorgaanbod. Het idee is om ook fysiek bij elkaar in de buurt te werken en dit gebeurt nu dus al voor een deel op deze locatie van het voormalige ziekenhuis in Emmeloord. Cosmetique Totale is blij hier onderdeel van te zijn en kijkt er dan ook naar uit om klanten op deze nieuwe vestiging in Noord-Nederland te ontmoeten.

Oplossing voor ieder huidtype en huidprobleem

‘Er goed uitzien mag! Bij Cosmetique Totale helpen wij klanten met het verbeteren van hun huid(probleem) én proberen wij met persoonlijke aandacht op een positieve manier bij te dragen aan een stukje (zelf)vertrouwen. Op al onze vestigingen werken onze professionele hbo-geschoolde huidtherapeuten met de nieuwste medische lasers, waardoor we voor ieder huidtype en huidprobleem de juiste oplossing hebben. Het is zo jammer dat mensen soms te lang rond blijven lopen met schaamte of onzekerheid rondom huid- of haarproblemen. Bij Cosmetique Totale kunnen klanten daarom gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor een uitgebreide huidanalyse. Aan de hand van een behandelplan afgestemd op de wensen en behoeften van de klant ga ik vervolgens aan de slag,’ aldus Melissa Veldkamp.

Openingsaanbieding – ontharen oksels voor maar 45 euro!

Om klanten kennis te laten maken met het team en de behandelingen heeft Cosmetique Totale een aantal spetterende openingsacties. Zo kunt u tijdelijk uw oksels definitief laten ontharen van 85 euro voor maar 45 euro of geniet u van een luxe After Summer Treatment van 145 euro nu al vanaf 79 euro.  Kom dus voor 1 november langs bij Cosmetique Totale, profiteer van dit voordeel en laat u verrassen door het complete aanbod van behandelingen!

Cosmetique Totale
Urkerweg 1 in Emmeloord
085 – 902 20 80
https://cosmetique-totale.nl/