Afscheid directeur Alex Verbruggen

Emmeloord - Alex Verbruggen heeft op 30 september afscheid genomen van Verbruggen Palletizing Solutions aan de Bouwerskamp in Emmeloord.

Hij stond bijna dertig jaar aan het roer van het bedrijf dat onder zijn leiding uitgegroeid is tot wereldwijd marktleider op het gebied van palletiseeroplossingen voor dozen, kratten en zakken. De afscheidsbijeenkomst werd buiten gehouden zodat de medewerkers er, op gepaste afstand van elkaar, toch bij konden zijn.

Nadat de drie aandeelhouders Erik Brugging en Maarten en Wouter Verbruggen ieder Alex hadden toegesproken, klanten van over de hele wereld via een groot scherm woorden tot Alex hadden gericht en het herinneringsboek namens het personeel was overhandigd, nam Alex zelf het woord:

‘Het meest waardevol voor mij zijn alle mensen die hier werken. Het bedrijf is niet alleen van mij maar van iedereen hier. Bedankt! Vandaag ga ik het bedrijf verlaten, het is mooi geweest, het ga jullie goed, wees zuinig op wat is opgebouwd en op elkaar. Jullie hebben een naam hoog te houden. Dank voor wie jullie voor mij zijn geweest, dank voor de samenwerking en dank voor jullie vertrouwen!’

Herinneringen

Na een gerechtje van de foodtruck genuttigd te hebben, werden Alex en zijn vrouw Joke meegenomen naar een evenemententerrein, waar zij verrast werden met een helikoptervlucht boven Emmeloord. Al het personeel kon hen op deze manier letterlijk en figuurlijk uitzwaaien. ‘Het boek gaat vanavond dicht en ik leg het in de kast bij al mijn goede herinneringen’, aldus eindigde Verbruggen zijn speech.