Hoogste punt horecapaviljoen gevierd

Emmeloord - Het horecapaviljoen op De Deel in Emmeloord vierde donderdag het hoogste punt, maar de genodigden hadden daar vanwege de striemende regen weinig oog voor. Ze zochten de droge binnenruimte op.

In het paviljoen start Angela Verbaarschot in maart volgend jaar aan de ene kant van het pand eetgelegenheid De Lachende Koe en aan de andere kant Grandcafé Emmeloord. ‘Mijn oud werkgever van De Lachende Koe kreeg het aangeboden. En die kans laten we niet gaan’, vertelt Angela.

Lachende Koe

De Lachende Koe is een formule die veel succes heeft in Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Klanten kunnen er voor één prijs een 2- of 3-gangendiner bestellen inclusief de drankjes. Wat ze op tafel willen kunnen ze lezen in de Koerant.

De etablissementen krijgen ook een terras op steenworp afstand van de gloednieuwe fontein op het plein. Verbaarschot kan niet wachten tot de opening. ‘We hebben er ontzettend veel zin in. Het is zo’n mooi gebouw, het biedt heel veel mogelijkheden.’ Het horecapaviljoen wordt gebouwd door Evertsen Bouw uit Zwolle. Het maakt deel uit van het centrumplan Emmeloord dat momenteel in uitvoering is.