FlevoMeer Bibliotheek start AfhaalBieb

Emmeloord - FlevoMeer Bibliotheek start na de afkondiging van selectieve lockdown de AfhaalBieb weer op.

Volwassen leden vanaf 18 jaar kunnen een boekenpakket aanvragen en ophalen in de Bibliotheek. Doordat de Bibliotheek naast de AfhaalBieb gewoon open is, zal deze nieuwe versie minder uitgebreid zijn. Volwassen leden die de drukte graag willen vermijden, in de risicodoelgroep vallen of veel met de risicodoelgroep in contact komen, kunnen een aanvraag doen bij de AfhaalBieb.

Na 2 werkdagen staat de tas klaar om opgehaald te worden. Hier wordt geen aparte ophaalafspraak meer voor gemaakt. Leden hebben de keus uit een verrassingspakket, maar kunnen ook een voorkeur voor een genre doorgeven. Het leespakket is aan te vragen via de website www.flevomeerbibliotheek.nl/afhaalbieb.

Telefonisch aanvragen

Als extra service kunnen leden ook telefonisch een boekentas aanvragen. Het reserveren van titels is bij de AfhaalBieb niet mogelijk. Wel kunnen leden via het huidige reserveersysteem titels aanvragen. Deze staan klaar in de reserveringskast en kunnen opgehaald worden nadat er een afhaalbericht is ontvangen. Het afhalen van de boekenbestellingen start op maandag 19 oktober.