Vintagewinkel neiZ opent in Emmeloord

Emmeloord - Marijke Baarda opent donderdag 5 november een nieuwe vintagewinkel neiZ aan de Korte Achterzijde 10A in Emmeloord. De zaak is een verlengstuk van de al bestaande online activiteiten van Marijke.

In 2008 begon Marijke vanuit huis met het maken van dekens, tassen en jassen. Door creatief hergebruik van mooie stoffen en materialen ontstond een eigen duurzame productlijn, welke onder de naam ‘Dekens enzo’ op vele markten in Emmeloord en omstreken aan het winkelpubliek aangeboden werd. Via internet gingen ze het hele land door.

Eigengemaakte producten

In haar zoektocht naar stoffen en materialen voor de eigengemaakte producten ontstond geleidelijk het idee om eveneens een breed assortiment van vintage producten aan te bieden. Met de uitbreiding van het assortiment, is in 2018 gekozen voor de nieuwe naam neiZ. Marijke: ‘De naam neiZ is afgeleid van mijn werkwijze, hoe mijn eigengemaakte producten tot stand komen. Dit geldt ook voor de producten, die zijn ingekocht en die te vinden zijn in de winkel en op de website.’

Door toenemende afzet door heel Nederland ontstond de behoefte aan extra ruimte voor opslag en een goede presentatie. De winkel aan de Korte Achterzijde biedt de mogelijkheid om het online assortiment de komende jaren uit te breiden, terwijl het assortiment van neiZ nu ook aan het winkelpubliek getoond kan worden.

Openingstijden

De winkel aan de Korte Achterzijde is geopend op donderdag tm zaterdag De overige dagen worden gebruikt voor inkoop en het afhandelen van bestellingen, die binnenkomen via marktplaats, facebook, Instagram of de website.

www.nei-Z.nl