De duurzame poldersamenleving dat zijn wij!

Aangeboden door: Stichting Pioniers van de Toekomst

Welkom! Dat je dit bericht hebt aangeklikt, bewijst dat je je bewust bent van jouw en onze verantwoordelijkheid om goed met elkaar en onze planeet om te gaan. We doen wat we kunnen om energie te besparen, isoleren onze woningen, stappen over op groene energie, scheiden minutieus ons afval, pakken wat vaker de fiets, denken na bij wat we kopen, eten meer van de seizoenen en uit de streek…

Om dat bewustzijn te vergroten, heeft stichting Pioniers van de Toekomst in Noordoostpolder het voortouw genomen. Naast informeren, jaagt de stichting duurzame initiatieven aan. Normaal gesproken zou je worden uitgenodigd voor evenementen zoals duurzaamheidsmarkten en symposia. Omdat daar dit jaar niets van komt, hebben de pioniers een kleurrijke krant uitgegeven.

Wellicht heb je de krant ‘De Duurzame Poldersamenleving’ gezien die met ‘De Noordoostpolder’ van 4 november verspreid is. De krant blikt even achterom naar wat er in het afgelopen decennium al gebeurd is, maar kijkt vooral vooruit naar wat we samen kunnen bereiken. We zijn niet voor niets Pioniers van de Toekomst!

Wacht niet af, maar haak aan!

Kijk voor nieuwsberichten, verslagen en filmpjes op:
www.pioniersvandetoekomst.nl
www.energiepioniers-nop.nl
www.voedselbosemmeloord.nl
en volg onze sociale mediakanalen.