Kleinschalig wonen bij zorg en woonboerderij ‘t Boerenerf

Emmeloord - Zelfstandig wonen op een zorgboerderij in een buitengewoon groene omgeving met 24-uurs zorg. ‘t Boerenerf in Emmeloord biedt negen appartementen voor mensen met een zorgindicatie. Onze vestigingen ’t Paviljoen en Op de Keileem aan de Urkerweg 34 te Tollebeek tellen gezamenlijk negentien appartementen.

Wij vinden het belangrijk dat mensen van een sociaal en gezellig leven kunnen genieten. Met maximale mogelijkheden, vrijheid en privacy. Het woonproject is een vernieuwende, eigentijdse invulling van de zorg.

Samen zelfstandig
Op ’t Boerenerf woon je zelfstandig en heb je een sociaal leven altijd om de hoek.

Overdag, tussen ontbijt en avondeten heerst er een gemoedelijke sfeer. Ieder gaat zijn eigen gang: wandelen in de tuin, schilderen of dieren kijken, eventueel een handje helpen met verzorgen of koken. Als je wilt, schuif je aan en eten we samen. Je ontmoet elkaar, maakt een praatje, speelt een spel, kijkt een tv-programma. In Emmeloord mixen de bewoners ook met de mensen van de dagbesteding. Iedereen voelt zich thuis.

24 uurs zorg 
Als je voor een ander zorgt, is het belangrijk dat je de zorg af en toe even kunt overdragen.

Thuis zorgen voor een hulpbehoevende partner of familielid is een zware taak. Soms ben je samen aan rust toe, een adempauze; een kleine vakantie in een landelijke zorgomgeving in handen van gekwalificeerd personeel. Daarom biedt ’t Boerenerf kortdurende professionele zorg op aanvraag.  

Professionele zorg is elk moment binnen handbereik, dag en nacht.

Elk aspect van de zorg is zorgvuldig afgestemd op de persoonlijke vraag. Dat maakt het mogelijk om prettig zelfstandig te kunnen leven. 

Zorg-  en woonboerderij ’t Boerenerf
Urkerweg 10, Emmeloord
Tel.: 0527 61 61 66
Mail: zorg@het-boerenerf.nl
www.het-boerenerf.nl
volg ons ook via Facebook