Centre Estetica start met floaten

Centre Estetica in Nagele is het eerste en enige bedrijf in de Noordoostpolder - en wijde omtrek - dat floaten biedt.

Een bad met magnesium in de ‘floatroom’ biedt de ultieme zweefervaring, zorgt voor een magnesiumboost en geeft ontspanning. 

Marjan van der Reest is eigenaar van schoonheidssalon Centre Estetica. Ze verzorgt er al twaalf jaar succesvol schoonheidsbehandelingen, verschillende vormen van massage, huidverbetering en haar klanten kunnen gebruik maken van een zonnebank. “Ik zie steeds meer mensen die last hebben van stress, burnoutklachten, restless legs of die slaapproblemen hebben. Veel mensen blijken een tekort te hebben aan magnesium. Een floatsessie zorgt voor een enorme boost.”

Zweven
Floaten wordt vaak aangeboden in een cabine, een soort afgesloten ei. “Ik heb een hele kamer ingericht waardoor het ruimtelijker aanvoelt.” Ze volgde een opleiding en float zelf geregeld. “Het is heerlijk! Na een sessie van drie kwartier zweven heb je het gevoel dat je vier uur geslapen hebt. Je wordt snel heel rustig en je voelt je daarna als herboren.” 

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Na elke floatsessie wordt het bad grondig gereinigd d.m.v een zuiveringssysteem.

Centre Estetica
Eggestraat 14, Nagele
Tel.: 06-12 06 15 62
Mail: info@centreestetica.nl
www.centreestetica.nl
Volg ons ook via facebook en instagram