Ontdek wat je wilt

Als je werk doet wat niet bij je past kan dit veel energie kosten en kun je erg moe zijn. Wat dan helpt is tijd besteden aan dingen die je energie geven.

Heb je voor jezelf helder wat je energie geeft? Dit kunnen kleine dingen zijn als een wandeling maken, met iemand praten. Als je werk doet wat bij je past krijg je hier energie van en word je er blij van. 

Waar ligt jouw passie? Waar kon je als kind uren mee bezig zijn? Het doen van werk dat niet bij je past kan stress geven, uitputten en bij sommige mensen uiteindelijk tot een burn-out leiden.  In 2019 had 17% van de werknemers werk  gerelateerde psychische vermoeidheid (burn-outklachten)*. Als je werk doet dat niet bij je past kan het nodig zijn om andere keuzes te gaan maken.

Heb je zoiets van ‘aan het einde van een werkdag voel ik me leeg’ of ‘het gevoel dat ik iets moet’ dan kan het idee zijn om hier eens met iemand over te praten. Maak op tijd keuzes als je niet op de ‘juiste’ plek zit. 

Bij Mirjam kun je terecht voor (online) coaching om duidelijk krijgen wat je wilt, wat je interesses zijn en wat bij je past. En welke stappen te zetten om een keuze te kunnen maken en werk te gaan doen waar je plezier in hebt en aansluit bij je persoonlijke eigenschappen. Zelf heeft Mirjam een switch gemaakt van de accountancy branche naar coaching van jongeren en vrouwen bij het maken van keuzes voor een studie of werk. Ze weet hierdoor uit eigen ervaring hoe het is als je iets doet dat niet bij je past en hoe lastig het kan zijn om erachter te komen wat je ‘echt’ wilt.  

* bron: NEA (CBS/TNO).

ONLINE PROGRAMMA

 • Past het werk dat je doet nog bij je?
 • Of heb je (nog) geen idee wat je wilt?
 • Heb je het gevoel vast te zitten?
 • Past je werk of de organisatie niet meer bij je?
 • Zou je een studie of cursus willen volgen?

Herken je één of meer van bovenstaande punten, dan is dit programma wellicht iets voor jou. Het is gericht op het duidelijk krijgen wat je wilt, wat je interesses zijn, wat bij je past, en welke stappen je moet zetten om te creëren wat je wenst.

Onderdelen:

 1. Ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn
 2. Ontdekken wat belangrijk is / energie geeft
 3. Ontdekken interesses en wensen
 4. Onderzoeken welk werk mogelijk bij jou past
 5. Belemmerende overtuigingen en gedachten
 6. Keuze maken
 7. Actieplan maken

Wat kun je verwachten?

 • Kennismaking en inzicht in de huidige situatie. Online gesprek van maximaal 60 minuten.
 • 3 keer online coaching van 2 uur.
 • Opdrachten en feedback hierop.
 • Afrondende online coaching (circa 45 minuten).
 • Vragen stellen via e-mail of telefoon.

 Het doel van het programma is dat je keuzes leert maken, helder krijgt wat je wilt, wat je energie en plezier geeft, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt.

Hartflow
Worstdijk 1, Kuinre
Tel.: 06-10768745
Mail: info@hartflow.nl
www.hartflow.nl
Volg ons ook via facebook en instagram