Bepaalt je buik wat jij kunt doen?

Bepaalt jouw buik wat jij vandaag kunt doen? Uit onderzoek van het RIVM bleek dat bijna 1 op de 4 Nederlanders darmklachten heeft en dat dit in meer of mindere mate hun leven beïnvloedt.

Heb jij altijd last van je buik? Moet je altijd weten waar het toilet is? Heb je pijn, diarree of verstopping of last van vermoeidheid?

De fysieke klachten zijn al erg genoeg, maar wat als je de deur niet meer uit durft omdat je bang bent dat je in je broek poept? Je relaties met je gezin, familie of vrienden onder druk komen te staan? Of als je door het vele ziekmelden bang bent om je baan te verliezen? Dan wil je nú een oplossing.

Met een diagnose hebben je klachten een naam, maar dat is geen oplossing.
Wanneer je de diagnose PDS, CU of Crohn krijgt, zal de arts vertellen dat de oorzaak niet duidelijk is, maar dat je met medicijnen de klachten kunt onderdrukken. In het ergste geval dreigt er een operatie of een stoma. Ermee leren leven dus? Zolang je de oorzaak niet kent, blijft een oplossing ver weg. Daarom zoekt DarmSpecialist verder dan je darm lang is. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van je klachten en pakken deze bij de bron aan. 

Wat we bij DarmSpecialist ánders doen
We begrijpen het als je sceptisch bent na vaak al een lange geschiedenis en zoektocht. Wat wij anders doen bestaat uit 3 dingen:

Uitgebreider onderzoek

  1. We onderzoeken je bloed en/of ontlasting bij een gecertificeerd laboratorium op veel meer dan de reguliere geneeskunde doet.
  2. We kijken verder dan alleen je darmen. Je lichaam bestaat uit een complex geheel van processen. Daarom kijken we naar ál deze factoren.
  3. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en epifysiologie. We vinden vrijwel altijd de bron van je klachten. 

Ben jij eraan toe om weer de controle over je buik te nemen? Begeleiding kan persoonlijk in Emmeloord of via een online videogesprek.
Voor meer informatie en een vrij- blijvend kennismakingsgesprek kijk je op: www.darmspecialist.com/planner


Het verhaal van Jellien:

Halverwege 2019 begon ik klachten te krijgen: pijn in mijn bovenbuik, een moeizame stoelgang en een opgeblazen buik. Wat ik ook at, het viel allemaal niet goed. De vervelende klachten maakten dat ik steeds minder ging eten.

Weinig eten ging best lang goed. Maar gaandeweg kreeg ik steeds meer klachten. Ik voelde me slapjes, doodmoe, mijn menstruatie verdween, ik werd steeds magerder en voelde me slecht.

Op doorverwijzing van de huisarts heb ik in het ziekenhuis allerlei vervelende onderzoeken laten doen. Mijn darmen, slokdarm en maag zijn allen uitgebreid bekeken, maar er werd niets gevonden. Ik kreeg alleen het advies om maagbeschermers te gebruiken.

Gelukkig had ik ondertussen DarmSpecialist gevonden en maakte kennis met Roelie. Om te beginnen heeft zij heel goed naar mijn verhaal geluisterd. Roelie nam altijd de tijd, kan echt goed luisteren en heeft enorm veel kennis van de werking van de spijsvertering. Zij vond wél de oorzaak van mijn klachten en leerde mij hoe ik die moest herstellen. Nu ik weer kon eten, kwam ik al heel snel weer wat aan waardoor ook de energie terugkwam. 

Bij DarmSpecialist zijn de specialisten zeer deskundig en leggen heel duidelijk uit hoe je lichaam werkt, wáár het misgaat, wáárom het misgaat en wat je eraan kunt doen! Mede dankzij DarmSpecialist ben ik 10 kg aangekomen en functioneert mijn lichaam weer zoals het hoort.