Willem Jelle Bos eerste winnaar Goal of the Month van Voetbal in Flevoland

Emmeloord - Willem Jelle Bos uit Lelystad, spelend bij Unicum Lelystad, ontving donderdag het prijzenpakket voor zijn goal gemaakt in september. De prijs werd uitgereikt door Geert Jan Wubs van Wubs Promotions.

​'Jullie pakken wel uit he', was de eerste reactie van Bos toen hij zag waar zijn prijzenpakket uit bestond. Een ticket voor de Voetbalfabriek in Almere, twee tickets voor Almere City (zodra het weer kan), een Eredivisie Top Notch voetbal, een trainingsshirt met alle sponsoren er op en de felbegeerde beker. Willem Jelle was duidelijk in zijn nopjes met dit mooie pakket.

Voetbalfabriek

Elke maandwinnaar maakt ook nog eens kans om Goal of the season te worden. 'Aan het einde van het seizoen spelen alle maandwinnaars nog een spel onderling in de voetbalfabriek en kan het thuispubliek nog één keer stemmen', vertelt eigenaar Niels Ros. De winnaar zal uiteindelijk een nog grotere beker ontvangen en een teamuitje bij de Voetbalfabriek winnen. 'Super leuk aangezien je teamgenoten ook een aandeel hebben gehad in die mooie goal of redding', aldus Niels.

Ook in de coronatijd kun je je gemaakte goal of redding insturen, desnoods van een training. Voetbal in Flevoland gaat creatief om met de gestelde maatregelen. Kijk op de social kanalen of check www.voetbalinflevoland.nl hoe je je doelpunt of redding in kunt sturen.