Tuincentrum Gernell houdt veilige kerstshow

Rutten - Het tuincentrum in Rutten is volledig omgetoverd in kerstsferen.

Een bijzonder jaar waarbij het team van Gernell met veel zorg en creativiteit zich heeft ingezet om een gezellige, inspirerende en vernieuwende kerstshow neer te zetten. Tegelijkertijd is ervoor gezorgd dat de bezoekers op een veilige manier kunnen winkelen.

Naast corona heeft het tuincentrum ook te maken met de sluiting van de Friese Sluis bij Lemmer, waardoor er van de klanten uit Zuid Friesland gevraagd wordt om de omleidingsroute te rijden. Tuincentrum Gernell speelt hierop in door wekelijks scherpe acties neer te zetten om klanten te bewegen om toch die 10 minuten extra reistijd voor lief te nemen. En de mensen uit de NOP profiteren daarvan mee.

Kerstdecoratie

De extra ruim opgezette kerstshow laat de trends van nu prachtig zien. Mensen willen het juist in deze coronatijd in huis extra gezellig maken. Daar speelt Gernell op in met een divers aanbod in verlichting, (kunst)kerstbomen en kerstdecoratie. Ook is er ingezet op een uitgebreide DIY-afdeling, zelf hobby-en met kerst is helemaal hip en leuk om te doen.

Vanuit de veelzijdige Streekwinkel, wat dit tuincentrum ook te bieden heeft, kunnen kerstpakketten op bestelling of ter plekke gemaakt worden. Vanaf deze week elke vrijdag tot 20u geopend en elke zondag van 12:00 – 17:00u.

www.gernell.nl