Online jaarvergadering SC Espel drukker bezocht dan ooit

Espel - De online jaarvergadering van SC Espel werd vrijdag drukker bezocht dan ooit. Komen er gemiddeld 45 leden naar de besprekingen nu waren het er 60 op 37 'inbeladressen'.

Het bestuur had het graag in de kantine gehouden, maar dat kon gewoonweg niet. Daarom werd gekozen voor het organiseren van de ALV online en dat werd een groot succes. De verstaanbaarheid, structuur en opbouw was goed, alsook de afwisseling tussen formeel en informeel nieuws.
 
Een spannende avond voor voorzitter Riny Balk, andere techniek en de grote vraag: blijft de verbinding goed ook met het oog op het grote aantal mensen. Dat was prima voor elkaar. De voorzitter leidde de vergadering en de verschillende commissieleden kwamen aan het woord over hun successen en uitdagingen. 
 

Drankje

 
Om het kantine-gevoel de huiskamer in te brengen en de deelnemers ook iets terug te geven was gekozen voor een persoonlijke touch. Alle huishoudens die meededen, kregen een uur voor aanvang van de vergadering bezoek van iemand van het bestuur. Zij bezorgden een biertje, wijntje of frisje met een heerlijke versnapering om zo de avond door te brengen. Iedereen was blij met deze verrassing. 
 
Het bestuur nam afscheid van Nicoline Poels en Michiel Maas. Michiel geeft aan: “Ik heb 6 jaar met heel veel plezier in het bestuur gezeten. Met bestuur, de 90 vrijwilligers en alle leden hebben we hele mooie dingen gerealiseerd. Van een nieuwe website, communicatie-kanalen in de kantine, een actief vrijwilligersbeleid neergezet en na Emmeloord en Flevo Boys het meest actief op het social media kanaal, tot het bijdragen aan het realiseren van het MFS, het nieuwe trainingsveld en een mooi sponsorbeleid neergezet. Ik ben erg trots op wat we met elkaar hebben gerealiseerd. Ik kan het iedereen aanbevelen om in het bestuur van de voetbal plaats te nemen.” Nieuwe bestuursleden zijn Mathijn Maas, Paul den Engelsen en Wikje de Jong.