PolderKracht Coaching & begeleiding los

Emmeloord - Jonie Jongejan is aan de Pilotenweg in Emmeloord begonnen met PolderKracht Coaching & begeleiding.

PolderKracht is voor iedereen die het gevoel heeft uit balans te zijn geraakt en hier graag wat aan wil doen. Het bijzondere aan deze coaching praktijk is dat Jonie dit niet alleen doet. Jonie werkt samen met haar eigen paarden.

Sessie met paarden

‘Een sessie met paarden zorgt ervoor dat de onderwerpen die voor jou op dat moment belangrijk zijn vrijwel direct naar voren komen. Doordat het paard op jouw gedrag spiegelt en reageert op hoe jij op dat moment in het leven staat, krijg jij direct terug waar aan gewerkt mag worden’, vertelt Jonie.

Paarden zijn puur in hun communicatie. Ze zijn eerlijk, leven in het hier en nu en gaan een confrontatie niet uit de weg. Mensen kunnen hier ontzettend veel van leren. Een paard oordeelt niet en leeft puur vanuit intuïtie en gevoel.

Deze krachtige dieren voelen feilloos stemmingen en energie aan waarbij ze volledig vertrouwen op hun intuïtie. Om te overleven in de natuur moeten ze direct in kunnen schatten wat het gevoel en de intentie is van de ander zodat ze hier gelijk op kunnen reageren. Dit doen ze niet alleen in de kudde, maar ook bij mensen. En dat is de kracht van PolderKracht Coaching & begeleiding.

Burn-out

Als je moeite hebt met het stellen van grenzen, een gebrek aan eigenwaarde hebt, angsten, weinig zelfvertrouwen of te maken hebt met een burn-out kan PolderKracht jou helpen om te zorgen dat je weer in balans komt. Ook voor jongeren en kinderen kan coaching een steuntje in de rug zijn. Door middel van een aantal sessies, aangepast naar leeftijd, wordt samen met het kind gewerkt aan bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen en kracht of hoe om te gaan met bepaalde emoties.

www.polderkracht-coaching.nl