Naus Boxes sluit aan bij Agrofoodcluster

Espel - Naus Boxes uit Espel sluit zich aan bij het Agrofoodcluster, het open consortium van bedrijven en organisaties die actief zijn in de open teelt.

Directeur Cor van Veldhuijsen van het Agrofoodcluster (AFC) is blij met deze nieuwe stakeholder: ‘We groeien nog steeds met stakeholders en daar zijn we, zeker in deze bijzondere tijd, trots op. Met de toetreding van Naus Boxes krijgen we een toonaangevende speler in de landbouwkisten erbij en dat past precies bij de ketenpartijen die al in het Agrofoodcluster verenigd zijn. Een solide partij die een internationaal imago van kwalitatief hoogwaardige kisten heeft opgebouwd.’

Duurzaamheid

De combinatie van kennis, expertise en volledige in-house productie maakt dat Naus Boxes al meer dan 30 jaar hoogwaardige opslagkisten maakt. Uiteraard met oog voor duurzaamheid; er wordt duurzaam hout gebruikt, er is oog voor hergebruik van resources en vergroening binnen de productieprocessen.

Naus Boxes levert zowel grote series als klant specifiek maatwerk. De kisten worden inmiddels in alle klimaatzones van de wereld gebruikt. Veelal in projecten die met één of meerdere stakeholders van het Agrofoodcluster zijn voltooid.