Nominatie Suplacon voor ondernemingsprijs Zwolle

Emmeloord – Het Emmeloorder bedrijf Suplacon is genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar Regio Zwolle’. De verkiezing is online mee te maken op 10 december 2020. Vanaf vandaag kan het publiek z'n stem uitbrengen.

Eerder werd Suplacon al TOP onderneming Flevoland 2020. Plaatbewerkingsbedrijf Suplacon is één van de drie ondernemingen, die door de vakjury genomineerd is uit ruim honderd potentiële kandidaten, die aangedragen zijn door vele gemeenten en ondernemersverenigingen. De concurrenten om de titel zijn Kruitbosch en Wecovi.

De uitslag wordt voor twee derde bepaald door een vakjury en voor één derde op basis van publieksstemmen. Vanaf 3 december kan worden gestemd via www.regiozwolleconnect.nl. Suplacon zal als één van de drie kansrijke ondernemingen beoordeeld worden op onderdelen als financiën, personeelsbeleid, creativiteit, groei, innovatie en binding met de regio.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het online evenement is live te volgen op internet (www.regiozwollecongres.nl) op donderdag 10 december van 15.00 uur tot 16.15 uur.