Bouwbedrijf G. Rook wordt Rook Bouw

Vollenhove - Bouwbedrijf G. Rook uit Vollenhove gaat vanaf januari door het leven als Rook Bouw.

‘Met deze naam zetten we koers naar de toekomst. Het is een nieuw jasje voor een oud en vertrouwd bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We blijven de allround bouwer met betonbouw als specialisatie’, zegt algemeen directeur Jacko Rook over de naamswijziging. De slogan ‘Makers van woon- en werkplezier’ zet het nieuwe logo kracht bij.

De bouwers uit Vollenhove onderscheiden zich met projecten waarbij ze hun specialistische kennis delen met opdrachtgevers, ontwerpers en hoofdaannemers. ‘Ons hart gaat sneller kloppen van niet-alledaagse bouwwerken op moeilijk bereikbare en bebouwbare locaties. Met onze expertise ondersteunen we bijvoorbeeld hoofdaannemers bij specialistische ondergrondse bouw’, vertelt Jacko Rook.

Oude binnenhaven

Rook Bouw is ook boven de grond volop zichtbaar. In de eigen regio werkte het bedrijf aan een groot aantal bijzondere projecten, zoals de herinrichting van het gebied rondom de oude binnenhaven van Vollenhove met woningen en appartementen.

De algemeen directeur is de tweede generatie Rook binnen het familiebedrijf. Vader Geuje bouwde sinds 1982 een grote klantenkring op. De bedrijfsoverdracht is grotendeels voltooid, maar Rook senior is nog steeds werkzaam, hoewel hij zijn werkzaamheden steeds verder afbouwt. Met de nieuwe huisstijl presenteert Rook Bouw ook de nieuwe website.

www.rookbouw.nl