Man (31) uit Woudrichem gewond bij schietincident in Emmeloord

Emmeloord - Een 31-jarige man uit Woudrichem is dinsdag gewond geraakt bij een schietincident in Emmeloord. Hij meldde zich rond 15.30 uur bij het Antonius Ziekenhuis en werd daarna met een ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Agenten kwamen ter plaatse en startten een onderzoek. Even later, iets na 16:00 uur, werd er een Burgernetbericht uitgegeven dat er rond 15:25 uur een ‘incident’ had plaatsgevonden op de Baronielaan in Emmeloord. Daar was een grijze Audi bij gezien. Zo’n zelfde soort Audi stond geparkeerd bij het ziekenhuis. De politie doorzocht de auto en nam het voertuig in beslag.

De Zuidert

's Avonds werd er ook op de Bunschotenlaan in woonwijk De Zuidert sporenonderzoek gedaan. Volgens een woordvoerder van de politie vond hier een schietincident plaats. De straat was tot laat in de avond met linten afgezet en de forensische opsporing bracht de situatie in kaart.

Het lijkt erop dat de genoemde incidenten met elkaar te maken hebben, maar dit kan de politie nog niet bevestigen. Vanwege het lopende onderzoek kan de politie momenteel niets vertellen over wat er precies is gebeurd op de Baronielaan of op de Bunschotenlaan.