Onze Makelaar in de polder

De Noordoostpolder heeft sinds 2013 een NVM-Makelaarskantoor genaamd “Onze Makelaar”. Eigenaar is Berry Westerduin, NVM-Makelaar en Taxateur o.z. Al sinds 1997 actief in de makelaardij en sinds 2013 met een eigen kantoor in de Noordoostpolder.

Het kantoor is vernieuwend, bruist van de creatieve ideeën en stapt af van het traditionele makelaarskantoor. Met de volledige integratie van Internet is de functie van een kantoorpand steeds verder afgenomen. Daarom kiest Onze Makelaar ervoor om meer bij u thuis te komen!
 
Onze Makelaar komt gewoon naar u toe. Bovendien zijn de lijnen kort: de klant heeft direct contact met de makelaar.
 
Berry en Femke, die actief meewerkt in de marketing en administratie, hebben al heel wat mensen in de Noordoostpolder helpen verhuizen. De afgelopen jaren is de woningmarkt steeds drukker geworden. Door de historisch lage hypotheekrente willen veel mensen hun eerste of een nieuwe woning kopen. Ook komen er veel mensen van buiten de polder hier wonen.

Het aankopen, verkopen en taxeren van woningen doet Berry Westerduin op zijn eigen wijze. Onze Makelaar (geen franchiseorganisatie) staat voor kwaliteit en duidelijkheid. Met nieuwe en creatieve ideeën wordt er gestreefd naar het beste resultaat voor iedere klant met als grootste belang een tevreden klant. De reviews op Funda (9,3 gemiddeld!) zeggen meer dan genoeg. We zijn er heel trots op dat we dit cijfer al sinds 2013 tot heden hebben kunnen vasthouden!
 
Berry staat voor kwaliteit en duidelijkheid. “Het is een prachtig vak dat een grote mate van integriteit en toewijding vereist. ‘Ik realiseer me heel goed dat ik mijn klanten help met een van de belangrijkste financiële transacties van hun leven. Daar hoort veel  aandacht, zorgvuldigheid en maatwerk bij. Oprechte betrokkenheid en tijd maken voor koper en verkoper is voor mij erg belangrijk. Dan komen de resultaten ook’, zegt Berry tot slot. 

Onze Makelaar
E-mail: info@onzemakelaar.nl
Telefoon: 0527-240130 
Ga voor meer informatie naar: www.onzemakelaar.nl.