Van Meijel bouwt digitaal

Vanuit het hart van de Noordoostpolder werken we bij VanMeijel aan één doel: de bouw digitaal maken.

En dat is hard nodig, want de bouw staat in de komende decennia voor gigantische uitdagingen. Denk aan het nijpende tekort aan betaalbare woningen, het achterstallig onderhoud van veel infrastructuur en de energietransitie. Wij helpen bedrijven in de bouw en aanverwante sectoren efficiënter te werken, waardoor we bijdragen aan een mooier Nederland.

Als VanMeijel willen we een fris familiebedrijf zijn. We moeten onszelf steeds opnieuw uitvinden omdat we actief zijn in een sector die snel verandert. Tegelijkertijd willen we trouw blijven aan onze kernwaarden: We zijn een nuchter polderbedrijf dat, als specialist in bouwautomatisering, dagelijks bezig is met innovatie.

Vandaag de dag zijn we één van de grootste werkgevers voor hogeropgeleiden in de polder. Onze ruim 100 collega’s hebben veel verschillende achtergronden. We zoeken niet alleen ICT’ers, maar ook mensen met een commerciële of bedrijfskundige achtergrond. De bouw efficiënter maken is namelijk niet alleen een kwestie van technologie, maar ook van mensen en processen.

Ons hoofdkantoor zit in Emmeloord, maar je kunt ons ook in Amsterdam en Eindhoven vinden. Vanuit al deze locaties helpen we bouwbedrijven om efficiënter te werken door digitalisering. En daar zijn we trots op! 

Wil je meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden om bij ons te komen werken? Neem dan een kijkje op www.werkenbijvanmeijel.nl of via onze algemene website www.vanmeijel.nl.