75 jaar Noordoostpolder en bijna 70 jaar Sinke!

De Noordoostpolder bestaat 75 jaar. Een mijlpaal voor onze gemeente. Ruim 5 jaar na het ontstaan van de Noordoostpolder is Sinke opgericht.

Wanneer je bij Sinke in het archief  loopt dan kom je dossiers tegen tot in de begintijd van Sinke. Tekeningen van de allereerste nieuwbouwprojecten in de Noord-
oostpolder, koopcontracten bestaande uit een paar vellen, flinterdunne hypotheekdossiers…Ja als je in het archief van Sinke bent, kun je letterlijk de geschiedenis van de Noordoostpolder en Sinke vast pakken!

De groei van de Noordoostpolder en Sinke liep min of meer gelijk op. Sinke is een begrip in de polder en de omliggende regio’s. Momenteel zijn er zes kantoren en is Sinke in Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, op Urk en in Vollenhove actief. Niet alleen als makelaar, maar ook voor verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten kunt u er terecht. 

Sinke is  net als de Noordoostpolder door de jaren heen onderhevig geweest aan ontwikkelingen, van een enorme drukte en de daarmee gepaard gaande groei tot de algehele landelijke crisis. Mede door de economisch gunstige omstandigheden aan het begin van deze eeuw en de onroerend goed markt die de wind in de zeilen heeft,  hebben de huidige eigenaren, Gert  Gieskens en Harm Boer samen met hun gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers het bedrijf verder uit kunnen bouwen naar een bedrijf met op dit moment 6 vestigingen en  ruim 35 medewerkers. De hoofdvestiging is gevestigd in het centrum van de Noordoostpolder, namelijk aan De Deel in Emmeloord. En zo is Sinke ook na bijna 70 jaar:  altijd vertrouwd dichtbij!

www.sinkemakelaardij.n