Het is een mooie tijd geweest

Na vele jaren met plezier te hebben gewerkt, is het moment daar gekomen dat Rein Otten gaat genieten van zijn pensioen.

Sinds 1980 woon Rein Otten samen met zijn gezin in de Noordoostpolder. De eerste 20 jaren is hij als groenteman werkzaam geweest, in Emmeloord en Marknesse. Na het sluiten van de groentewinkel is hij gaan werken als verzekerings- en hypotheekadviseur. In de periode als verzekeringsadviseur merkte hij dat er veel financiële nood was onder de mensen.

Toen zijn werkgever in 2009 failliet ging was Rein 59 jaar. Door zijn ervaring zag hij zijn kansen en besloot om een eigen kantoor te starten onder de naam AB&F beheer, Administratie, Belastingzaken en Financiële zorg. Het bleek al snel dat inwoners in de Noordoostpolder behoefte hadden aan financiële hulpverlening en op zijn verzoek heeft de Rechtbank Midden-Nederland hem aangesteld als bewindvoerder. Inmiddels werkt hij al jaren samen met Arletta en Yfke die AB&F beheer samen voortzetten.

2020 is voor Rein het jaar van afronden en afscheid nemen. Vanwege de corona crisis verloopt dit afscheid heel anders dan hij had gedacht. De tijd is gekomen om te gaan genieten van zijn pensioen en hij wil dan ook een ieder bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om met plezier en een goed gevoel afscheid te nemen. Hij wenst een ieder, vooral in deze tijd, een (financieel) gezond leven toe.

www.abfbeheer.nl