Naus Boxes en Agribox Holland samen

Espel - Naus Boxes en Agribox Holland werken sinds 1 januari samen. De productie van Agribox Holland wordt volledig in Espel geïntegreerd.

Naus heeft een leidende positie in de markt voor landbouwkisten en met Agribox Holland wordt de volgende stap gezet in deze (internationaal) groeiende markt. Beide partijen hebben een grondige kennis van de agro-business en zijn specialisten op het gebied van opslag, koeling en transport. De nieuwe combinatie verenigt het beste van twee werelden en is een mijlpaal voor het bewerkstelligen van verdere groei.

Bas de Jonge (Directeur Naus Boxes): ‘Vor Naus vormt Agribox Holland een strategische uitbreiding van de bestaande activiteiten en productiecapaciteit. We kijken vol energie uit naar de toekomst waarin we onze ambities verder vormgeven. We hebben er het volste vertrouwen in dat deze transactie de belangen van onze stakeholders het beste dient. Met deze overeenkomst kunnen we ons volledig concentreren op het maken van fantastische producten voor onze klanten.’

De Kistenmevrouw

De samenwerking betekent eveneens dat de productie van nieuwe kisten van De Kistenmevrouw worden ondergebracht bij Naus. Op het gebied van gebruikte kisten blijft De Kistenmevrouw zelfstandig opereren.

Sinds 1 september 2020 valt Naus Boxes onder de groep waarbinnen ook Vierhouten-Palletindustrie BV en De With Pallets B.V. opereren. Dit zijn dé partners voor het leveren van gebruikte en nieuwe pallets. Om klanten dagelijks, en binnen 24 uur, te kunnen voorzien van pallets, beschikt men over een bedrijfsterrein van 38.000 m2 op twee locaties en een bedrijfsvoorraad van zo’n 400.000 pallets. Het vervoer van producten vindt plaats in eigen beheer. Dagelijks rijden 25 vrachtwagencombinaties door heel Nederland, België en Duitsland