ABN AMRO sluit kantoor aan De Deel Emmeloord

Emmeloord - Het ABN AMRO kantoor aan De Deel 10 in Emmeloord sluit per 5 maart 2021.

Steeds meer klanten doen hun bankzaken online en dat aantal is tijdens corona nog eens enorm gestegen. Het bezoek aan fysieke kantoren is daardoor verder teruggelopen, reden voor de bank om het kantoor in Emmeloord nu te sluiten. Klanten uit Noordoostpolder die toch naar een kantoor willen, kunnen naar de ABN AMRO aan het Stationsplein in Zwolle. ABN AMRO-klanten kunnen in Emmeloord ook geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat.

Zorgcoach

Voor klanten die extra ondersteuning nodig heeft voor online bankieren is er de financiële zorgcoach. Deze helpt klanten in de eigen omgeving of (eventueel) op locatie. Bijvoorbeeld bij het leren omgaan met Internet Bankieren en mobiel bankieren via de ABN AMRO app. De financiële zorgcoach van ABN AMRO in Emmeloord en omgeving is te bereiken via het algemene telefoonnummer van ABN AMRO. 

Cursus

ABN AMRO biedt klanten die meer willen weten over Internet Bankieren, de ABN AMRO app of Beeldbankieren een gratis cursus online bankieren aan. Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden via abnamro.nl/cursus