Aeres VMBO Emmeloord houdt online open dag

Emmeloord - Aeres VMBO Emmeloord houdt donderdag 14 januari haar jaarlijkse open dag. Anders dan anders, want het hele programma is online.

De open dag begint om half 5 met een voorlichting door leerlingen voor nieuwe leerlingen, in de avond is er uiteraard een algemene voorlichting en er zijn kleine gesprekssessies met de ouder adviescommissie en de zorgcoördinator. Op de website staat het volledige programma en kunnen belangstellende zich aanmelden: www.aeresvmbo-emmeloord.nl. 

Ook voor Aeres Praktijkonderwijs is er een algemene voorlichting op 14 januari. Deze is uiteraard ook online en begint om 19:00uur. Aeres biedt op de locatie Emmeloord praktijkonderwijs, vmbo en mbo. Daarmee is het een unieke school in de Noordoostpolder. De school heeft een groen karkater.

Groene wereld

In het vmbo wordt er naast de reguliere lessen ook veel aandacht besteed aan de groene wereld om ons heen. Het gaat over duurzaamheid, zorg, milieu en gezondheid. Er zijn verschillende praktijkruimtes in de school waar de leerlingen zelf op ontdekking gaan in de groene wereld, er is een foodlab, technieklokaal, dierenverblijf en een kas. Na Aeres VMBO kunnen leerlingen nog alle kanten op.