Workshop bij Waypoint Urk: 'Loslaten, hoe doe je dat'

Urk - Bij Waypoint en Stichting Naast staat zaterdag 16 januari de maandelijkse workshop op de agenda. In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is deze nog steeds online. Het onderwerp is: ‘Loslaten, hoe doe je dat’.

Als naaste van een verslaafden krijg je vaak te horen dat je de verslaafde moet ‘loslaten’. Maar wat betekent dat eigenlijk? Met deze workshop laten wij je zien dat ‘loslaten’ niet betekent dat je iemand moet laten vallen of aan zijn/ haar lot moet overlaten. Je kunt de ander ook ‘anders vasthouden’, zodat je jezelf niet verliest in de problemen van een ander. Loslaten is een heel persoonlijk proces, waarin ieder zijn eigen begrip en manier van loslaten ontdekt. Het doel van de workshop is om door voorbeelden en ervaringen een eigen weg hierin te vinden. 

Het programma start om 10:00 uur. Aanmelden kan via de website https://helpmijndierbareisverslaafd.nl/agenda/ Je hebt een computer, laptop, ipad of telefoon met een camera nodig. Je ontvangt een mail met inloggegevens. Voor vragen kunt u ook telefonisch of via de email contact opnemen via info@waypoint-urk.nl of 0527 690 073. Er zijn kosten aan verbonden.