Voor den Dag Mondhygiënisten nu aan Lange Dreef 28

Emmeloord - Voor den Dag Mondhygiënisten is verhuisd naar de Lange Dreef 28 in Emmeloord. Eerder was de praktijk gevestigd aan de Professor Lorentzstraat.

De mondhygiënisten hebben op hun nieuwe plek meer ruimte. Enkele jaren geleden heeft Marjan voor den Dag de mondhygiënepraktijk overgenomen van Bernice Baas-Hellinga. Het aantal patiënten bleef groeien en daarom kwam Naomi de Raad vorig jaar de praktijk versterken.

Er zijn steeds meer mensen die de mondhygiënist bezoeken, op eigen verzoek of op verwijzing van de tandarts. Dit kan preventief zijn, om bijvoorbeeld gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen. Maar ook vanuit cosmetisch oogpunt, of wanneer er al tandvleesproblemen aanwezig zijn. Tandvleesproblemen blijven vaak onopgemerkt en er wordt meestal geen pijn ervaren. Bloedend, gezwollen en terugtrekkend tandvlees zijn symptomen van tandvleesontsteking, wanneer dit jarenlang sluimert kan het uiteindelijk zo erg worden dat tanden en kiezen los gaan staan.

Kinderen

Bij Voor den Dag Mondhygiënisten wordt gewerkt met moderne apparatuur om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Vaak vergoedt de tandartsverzekering de behandeling bij de mondhygiënist grotendeels of zelfs volledig. Tot 18 jaar wordt alles vergoed vanuit de basisverzekering. Voor den Dag Mondhygiënisten is voor zowel volwassenen als kinderen toegankelijk. Er is geen verwijzing nodig.

www.mondhygienistvoordendag.nl