Virtuele beurs ATH Digitaal voor agrosector

Emmeloord - Fedecom lanceert een nieuw initiatief voor de agrosector: de virtuele beurs ATH Digitaal gaat op woensdag 10 en donderdag 11 maart van 13.00 tot 20.00 uur live. Al 150 exposanten hebben ingetekend voor de beurs.

Een nieuw, breed, online platform waar de leveranciers van machines en techniek direct in contact komen met boeren en loonwerkers. Met een beursplattegrond met compleet ingerichte stands en live chats met deelnemers. Op dit digitale platform van de mechanisatie- en technologiesector kunnen boeren en loonwerkers met een handige zoekmachine alles wat hen boeit zoeken, zoals trekkers en machines op merk en product.

Evergreens van eerdere ATH-beursedities, waaronder het Zo Goed Als Nieuw paviljoen (ZGAN), innovaties voor de verkiezing van de innovatieprijs Bronzen Sikkel en zelfs een TrekkerParcours ontbreken niet. Ook presentaties van bijvoorbeeld CUMELA, VA Keur, TIM en Fedecom zijn onderdeel op ATH Digitaal Live. Na 10 en 11 maart is het platform ATH Digitaal 24/7 online toegankelijk voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen en het laatste nieuws uit de agrosector.

 

Voor en door de branche
Fedecom is de branchevereniging voor dealers, importeurs en fabrikanten in de landbouwtechniek, veehouderijtechniek, groentechniek, tuinbouwtechniek en industrie & intern transport. De branche vertegenwoordigt 950 bedrijven met een bruto-omzet van ca. € 5,5 miljard en geeft werkgelegenheid aan ca. 16.500 mensen. Fedecom Fairs B.V. is de beursorganisatie van Fedecom die zonder winstoogmerk de vakbeurzen AgroTechniek Holland, GroenTechniek Holland en AgroTechniek Assen en nu dus ook ATH Digitaal Live organiseert. ATH is Nederlands grootste outdoor landbouwvakbeurs met zo’n 50.000 bezoekers.

Voor informatie en bezoek van de beurs, kijk op ATHDigitaal.nl