Wok en curries afhalen in de polder

Bant - Het bedrijf RE-GNX (“re-genix”) Is een startup in ontwikkeling. Naast de succesvolle lancering van de online maaltijdboxen verkoopt het bedrijf sinds donderdag 18 februari (van donderdag t/m zondag) kant-en-klare curry- en wokmaaltijden vanuit hun afhaallocatie in Bant.

De samenwerking met vakantiepark Eigen Wijze heeft de mogelijkheid gecreëerd om een afhaal restaurant te openen op het vakantiepark. Vanuit daar worden de verse en super gezonde maaltijden gewokt. Nico Veluppillai zegt: ‘De samenwerking met Eigen Wijze geeft ons de ruimte om de volgende stappen te maken in product - en conceptontwikkeling. Daardoor konden we al op korte termijn een afhaallocatie openen voor onze warme lijn met wokmaaltijden.’

Klanten van RE-GNX To Go bellen voor 20.00 (do t/m zo) hun bestelling door . Ze kiezen voor die dag een afhaaltijd, betalen en kunnen coronaproof en contactloos de curry of wokmaaltijden ophalen. Bedrijven die gezonde overwerkmaaltijden willen hebben voor hun personeel kunnen, via vooruitbestellen, ook op andere dagen maaltijden ophalen. Inmiddels mag RE-GNX al aan Staatsbosbeheer leveren, harde werkers die een krachtige maaltijd willen hebben en dan weer door kunnen met werken.

Rijst of noodles

Op de vraag hoeveel keuze klanten hebben zegt Veluppillai: ‘Op dit moment hebben we 6 soorten smaken die aangevuld kunnen worden met klant keuzes, zoals rijst of noodles en verschillende soorten groentes, met als doel eindeloos smaaksensaties te kunnen variëren!’

‘RE-GNX werkt niet alleen aan beter eten, maar ook aan een betere wereld’, gaat Nico Veluppillai verder. Uit de klantonderzoek die tijdens de ontwikkeling van de wokmaaltijden heeft plaatsgevonden is naar voren gekomen dat naast variatie keuze in smaken, het gebruik van milieubewuste verpakking belangrijk is voor klanten. RE-GNX heeft daarom besloten duurdere FSC goedgekeurde materialen te gebruiken voor de warme maaltijden. Deze worden de komende week geleverd door We-pack uit Emmeloord.

Warme gerechten

De afgelopen maanden is er veel tijd en energie in marketing onderzoek en productontwikkeling gestoken. Het resultaat is dat er nu een bedrijf staat dat op basis van slim samenwerken, eerlijke en gezonde maaltijden en diensten op de markt zet. Het kunnen afhalen van warme gerechten is er daar de laatste aftakking van. Als onderdeel van het RE-GNX totaalconcept kan dit ook door andere ondernemers in franchise worden uitgevoerd.

RE-GNX heeft het onderliggende platform met geautomatiseerde processen, webshops en sites ontwikkeld. Voor het ontwikkelen van de maaltijden is gebruik gemaakt van het data-driven-keuken systeem dat door RE-GNX zelf is ontwikkeld. Dit houdt in dat maaltijden worden samengesteld in componenten door rekening te houden met de voedingswaarden. Hierdoor kunnen losse ingrediënten makkelijk gecombineerd worden tot een gezonde maaltijd. Ook wordt hierdoor in de keuken zeer efficiënt gewerkt. Er is hierdoor minder verspilling van voedsel. Zowel bij de consument als in de keuken zelf.

App

Er zullen snel meerdere stappen volgen. Er zal meer variatie in de maaltijdboxen komen. Binnenkort komen er ook lekkere en gezonde hapjes en vegangerechten. RE-gnx is bezig met de ontwikkeling van een mobiele app voor klanten. Ook zullen de komende tijd meer partners worden aangesloten op het systeem. Denk daarbij aan meerdere leveranciers, coaches, begeleiders en bezorgers.