20 woningkavels in Bant in de verkoop

Bant - De 20 laatste particuliere woningbouwkavels in Bant worden te koop aangeboden. De kavels aan de Boshoek en Raatakker worden verloot onder geïnteresseerden.

Voor de particuliere verkoop zijn er mogelijkheden voor 16 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen tussen de 297 m2 en 588 m2. Ook worden er later dit jaar projectmatig op twee locaties rijwoningen gebouwd. De verkoop van deze woningen loopt via de projectontwikkelaars.

‘Met deze fase wordt de uitbreiding van Bant afgerond. In de eerdere fase is op twee kavels na, ook alle grond verkocht of onder optie en zijn een aantal prachtige huizen inmiddels bewoond. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe het er straks uitziet als het af is’, zegt wethouder Wiemer Haagsma.

De gemeente start dit najaar met het bouwrijp maken van de grond. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden in het voorjaar van 2022 afgerond. Dan kan gestart worden met de bouw van de nieuwe woningen.

Inschrijven voor de loting kan tot en met vrijdag 19 maart 2021 via woneninnoordoostpolder.nl/bant. De digitale loting staat op dinsdag 30 maart 2021 gepland.