IJzerhandel Raadsma opent vestiging in Emmeloord

Emmeloord - IJzerhandel Raadsma opent 3 mei 2021 een vijfde vestiging aan de Koperweg 2 in Emmeloord. Naast de vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen is Raadsma trots deze vijfde locatie, in de provincie Flevoland, hieraan toe te voegen.

De locatie sluit goed aan bij het huidige werkgebied van Raadsma en kan op deze manier aan de groeiende vraag van klanten uit deze omgeving voldoen. In het bedrijfspand van ruim 1.000m² met royale showroom, is een ruime voorraad van de meer dan 22.000 verschillende artikelen van Raadsma aanwezig.

Technische groothandel

Het gerenommeerde familiebedrijf Raadsma startte in 1836 in Dokkum met de verkoop van ijzerwaren. Inmiddels is Raadsma een moderne technische groothandel, gespecialiseerd in: bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk, gereedschap, machines en daarbij komende reparaties en onderhoud, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, land- & tuinbouwartikelen en toegangsbeheer.

Locatie Emmeloord: Koperweg 2 (Bedrijventerrein A6) is vanaf 3 mei van maandag tot en met vrijdag van 7.00-17.00u geopend.