CameraNU.nl weer beste camera webwinkel van 2021

Urk - CameraNU.nl is voor het tweede jaar op rij verkozen tot de beste camera webwinkel. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens de online uitreiking van de Shopping Awards 2021.

In 2020 won CameraNU.nl ook, toen in de categorie Elektronica & Telecom. Voor de verkiezing van dit jaar is deze categorie opgesplitst in Eletronica, Telecom en Camera’s. CameraNU.nl won dus de laatstgenoemde categorie van deze prestigieuze prijs in e-commerce.

Trots

'Vaak zien we het succes pas nadat het is bereikt, we staan vaak onvoldoende stil bij de echte waarden die leiden tot dit succes'', zegt Ricardo van den Burg namens CameraNU.nl. 'De complexiteit van techniek, processen en samenwerking die gepaard gaan bij groei worden vaak gezien als vanzelfsprekend, maar de echte waarde zit in de kennis en passie van onze mensen. Daarom zijn we ook ongelofelijk trots om deze prijs voor het tweede jaar op rij te winnen. Het harde werken om de klant iedere dag blij te maken en te helpen bij het maken van mooie beelden wordt beloond door de vakjury en nog belangrijker de consument.'

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards) reikt elk jaar awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De winnaars zijn bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts.

CameraNU.nl, gestart op Urk, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en binnenkort in Rotterdam. Het bedrijf, met ongeveer 150 werknemers, legt naast de webwinkel de focus op fysieke winkels.