Ramon en Lucinda maken podcast What’s the Topic?

Marknesse - Broer en zus Ramon Regeling en Lucinda Verheij maken sinds gisteren een tweewekelijkse podcast onder de naam What’s the Topic?

Ramon, radiomaker bij Radio527 en Lucinda groeiden op in Marknesse en praten in de podcast over uiteenlopende onderwerpen. Welke onderwerp centraal staat blijft tot het laatste moment onbekend. ‘We gaan namelijk ons onderwerp live in de podcast grabbelen. In de grabbelton zitten rond de 80 topics waar er eentje van getrokken wordt. Dit kunnen onderwerpen zijn met een serieuze overdenking of een juist een topic met een knipoog’, vertelt Lucinda.

Inkijkje

Ramon: ‘De gesprekken in onze podcast kunnen werkelijk overal over gaan. Een topic duwt ons in een bepaalde richting maar we laten ons daar niet door tegenhouden. We associëren er lekker op los en geven zo de luisteraars een klein inkijkje in ons leven en wat wij vinden van een bepaald onderwerp. Naast de nodige humor in de podcasts komt het ook voor dat we welgemeende tips en misschien ook wel tricks geven aan de luisteraars om ergens mee om te gaan of hoe wij er mee omgegaan zijn.’

Dynamiek

Ramon en Lucinda voelen elkaar goed aan, maar verschillen ook veel van elkaar wat een mooie, natuurlijke dynamiek geeft in de podcast. Naast hun eigen ervaringen over opgroeien in de Noordoostpolder vertellen ze ook over alles wat ze in hun leven al meegemaakt hebben en hoe dit hen gevormd heeft tot wie ze nu zijn.

De podcast, What’s the Topic? kun je beluisteren via Spotify, Breaker, Pocket Casts, Google Podcasts, Anchor en RadioPublic.