Hoe gaat het eigenlijk met Flevo Boys?

Emmeloord - Business Club Flevo Boys houdt woensdagavond 14 april om 20.00 uur een Digitaal Event voor zowel de leden van de BCF als voor de leden van Flevo Boys.

Hoe gaat het met Flevo Boys? En met de leden van de Businessclub? Bestaat de bouwcommissie nog? En wat doet de barploeg in deze bijzondere tijden? Het voetbalseizoen is voor veel (actieve) leden al voorbij, toch draait Flevo Boys gewoon door! Maar zo gewoon is dat ook weer niet. Hoe traint het 1ste? Hoe kijkt trainer Arjen Postma naar afgelopen seizoen en hoe bereidt hij zich voor op het nieuwe seizoen? Wat heeft de voorzitter van Flevo Boys te melden en hoe blijft Timon Rorije gemotiveerd?

Op al deze vragen krijg je antwoord. Vanuit de studio van onze platinasponsor KWOOT Communicatie uit Dronten zal presentator Ronald Lamsma in een VI-tafel-achtige setting gasten ontvangen. In de studio zijn in ieder geval aanwezig: Henderikus Oostra, Arjen Postma en Timon Rorije. Speciale gast is Henk Brugge. Een man met een Flevo Boys-hart, die tegenwoordig fungeert als Hoofd opleidingen bij PEC Zwolle en als assistent-trainer Oranje onder de 18.

Een interactieve avond waarbij aanmelding niet nodig is. Wil je erbij zijn? Log dan in op woensdagavond 14 april vanaf 20.00 via https://live.kwoot.nl/flevoboys-inside.