Sneltekenaar of jongleur voor Theater voor Thuys

Emmeloord - Voor de Theater voor Thuyseditie van zaterdag 24 april van Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord kan het publiek een komische top-jongleur of een sneltekenaar contracteren voor een optreden thuis.

Maak je parkeerplaats, tuin of stoep maar vast vrij voor een komische jongleervoorstelling van Dutchjuggler. Met een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin in zijn rugzak is het feest compleet. Win… of verlies je? Gelukkig meestal een nieuwe ronde met weer een kans. Geschikt voor alle leeftijden.

Sneltekenaar

Cartoons, karikaturen en andere illustraties, Ben Huisjes is van alle markten thuis. Hij begon al op vroege leeftijd te tekenen en is daar nooit meer mee gestopt. In een minuut of tien tovert hij iemand op papier. Wie laat jij in een karikatuur vereeuwigen?

Aanvragen

Om een geliefde te verrassen, een familielid te feliciteren, een buurman in het zonnetje te zetten of gewoon zelf te genieten, kan een voorstelling aangevraagd worden via het formulier op de website. Er is beperkte capaciteit en op is op, maar in de periode tot begin mei verschijnt regelmatig nieuw aanbod. Alle aanvragen die kunnen worden gehonoreerd worden uiterlijk maandag 19 april persoonlijk bevestigd.

Donaties

Theater voor Thuys vindt plaats op donatiebasis, in de bevestigingsmail staat meer informatie hierover. Voor iedereen die geen voorstelling wil aanvragen, maar deze wel graag voor anderen mogelijk maakt, is doneren ook mogelijk.

Theater voor Thuys

Voor vier weekenddagen in de periode van zaterdag 17 april tot zondag 9 mei kunnen inwoners van de Noordoostpolder minivoorstellingen aanvragen. Het aanbod verschilt elke editie. Een danser, musicus, straattheaterartiest of sneltekenaar komt optreden in de buitenlucht; op de stoep voor een woonhuis, in de voortuin van een zorginstelling, op het plein voor een flat of op de parkeerplaats van het ziekenhuis.

www.theater-voorhuys.nl