Alieke schrijft ‘Avonturen van Koetje Boe’

Bant - Van Alieke de Boer uit Bant is vrijdag 9 april het boek 'De avonturen van Koetje Boe - Op zoek naar...' verschenen.

Het is het tweede boek binnen een jaar van de jonge schrijfster, die vorig jaar debuteerde met 'Autist! - Gepest worden omdat je anders bent'. Alieke volgt op ROC Friese Poort de opleiding Manager Retail niveau 4. In ‘Koetje Boe op zoek naar... gaat Koetje Boe op zoek naar eten en naar vriendjes. Koetje Boe is het eten van gras in de wei zat en gaat op zoek naar ander lekker eten. Gaat het Koetje Boe lukken om ander lekker eten te vinden? Of blijft gras toch haar favoriet? In Vriendjes Koetje Boe voelt Koetje Boe zich heel erg alleen in de wei. Daarom gaat ze op zoek naar vriendjes. Gaat het Koetje Boe lukken om vriendjes te vinden?

Creatief

Alieke haar grootste hobby is creatief bezig zijn. Ze maakt met haar creativiteit veel cadeautjes voor mensen in haar omgeving. Dit prentenboek is ook voortgekomen uit een kraamcadeautje dat ze gaf aan iemand in haar omgeving. Ze is gek op dieren en voornamelijk boerderijdieren. Vandaar dit prentenboek over de avonturen van Koetje Boe! De illustraties en het omslag zijn net als bij haar debuutboek ook door de schrijfster gemaakt.

Titel: De avonturen van Koetje Boe - Op zoek naar..., Alieke de Boer, 32 pagina’s, ISBN: 9789464312393, Verkoopprijs: € 15,99 Uitvoering Paperback, Boekscout.