Zo maak je van elk event in de Noordoostpolder een succes

Aangeboden door: Boccale.nl

Met zijn weidse landschap, uitgebreide waterwegen en bijzondere steden is de Noordoostpolder uitermate geschikt om evenementen te organiseren. Zeker als die over langere afstanden worden gehouden.

Denk hierbij aan marathons, wielerkoersen op de weg en door de natuur en wedstrijden op het water. Tel daar de wereldberoemde gastvrijheid van de bewoners en ondernemers bij op en je hebt de ideale condities voor en bijzondere evenement. En daar horen dan ook bekers, medailles en vaantjes bij als tastbare herinnering aan een onvergetelijk evenement. Natuurlijk neem je dan geen genoegen met zomaar een trofee, maar ga voor kwaliteit bij Boccale.nl. Want dan weet je zeker dat je het beste krijgt als het gaat om een trofee bestellen. In dit artikel vertellen we je graag waarom de provincie Noordoostpolder zo populair is bij organisatoren van verschillende buitenevents.

Ruim en bereikbaar

Een groot voordeel dat de Noordoostpolder heeft ten opzichte van de rest van Nederland is het feit dat de relatief jonge provincie een zeer toegankelijke infrastructuur biedt. Toen de provincie werd drooggelegd is alles ook vanuit helemaal niks aangelegd met moderne machines en materialen. Er is ook goed nagedacht om de jonge provincie toegankelijk en efficiënt in te richten. Het is niet zo dat er in de loop van de eeuwen steeds maar meer nieuwe wegen op oude zijn aangesloten en dat er talloze zijsporen zijn aangelegd waardoor een wirwar van nieuwe en oude routes ontstaan. Nee, alle wegen, sporen en waterwegen zijn nieuw en breed, voorzien van alle moderne gemakken. Deelnemers en bezoekers hebben dus geen enkel probleem om een event te bezoeken en te genieten van al het moois dat de Noordoostpolder te bieden heeft. En dan hebben we het onder andere over ruime parkeergelegenheden, luxehotels, ruime restaurants en comfortabele winkelgebieden.

Gastvrij en blij

Toen de Noordoostpolder werd ontwikkeld trokken veel mensen uit de drukke Randstad naar steden als Emmeloord, Nagele, Swifterbant. Luttelgeest en Marknesse. Ze zochten en vonden daar de rust en ruimte die ze misten in het Randstedelijke gebied. De provincie staat bekend om de gigantische tulpenvelden die in het voorjaar de akkers kleuren. Er wordt dan ook elk jaar en speciaal Tulpenfestival georganiseerd om de kleurenpracht te vieren. De eerste mensen die als eerste naar de nieuwe polder trokken kenmerkten zich door hun pioniersgeest en ondernemersdrift. Ze kozen echt voor een nieuw begin. Het verenigingsleven in de Noordoostpolder is zeer levendig waardoor alle faciliteiten, terreinen en knowhow aanwezig is om een geslaagd evenement te organiseren.