Nijland opent Buitensport & fitness

Emmeloord - Gerrit Willem Nijland heeft met PUUR zelfontwikkeling een buitensport accommodatie geopend aan de rand van het Emmeloorderbos achter AVNOP.

Puur werkt met een uniek concept waarbij mensen individueel kunnen werken aan fysiek en mentaal welbevinden en weerbaarheid. ‘Sporten is juist nu essentieel voor onze fysieke en mentale veerkracht, gezondheid en immuunsysteem!’, zegt Nijland. ‘Door beweging krijgen we een betere doorbloeding, komen er in onze hersenen stofjes vrij die ons een gelukkig gevoel geven en het gevoel van voldoening en beloning. Maar regelmatig bewegen zorgt er ook voor dat je langer gezond en vitaal kunt blijven. Door in beweging te zijn verbinden mensen zich, waardoor meer energie, vrijheid, autonomie en zingeving gewaarborgd wordt’, voegt hij daaraan toe.

Coronaproof

De sportlocatie is ruim opgezet, met zeker 1,5 meter afstand, voldoet aan een reserveringssysteem via een app en hanteert de RIVM-maatregelen. ‘We kunnen alle maatregelen goed waarborgen, zodat jij je volledig kunt focussen op je weerstand verhogen, je doelstelling en lekker sporten en in beweging zijn!’ Buitensporten heeft ook vele voordelen, zoals; vermindering van stress, meer aanmaak van vitamine D, weerbaarder tegen infecties en blootstelling aan licht zorgt voor een beter slaapritme.

Het aanbod is voor een brede doelgroep opgezet, verdeeld onder 3 pijlers; ‘Gezondheid, Leefstijl en Levenskracht’. ‘We helpen mensen altijd onder persoonlijke begeleiding, op gebied van sport, leefstijl en coaching, zowel één op één, één op twee als groepen. Maar ook adem- en systemisch coaching. ‘Met de adem- en systemisch coaching zien wij onwijs goede resultaten met betrekking tot gedragsverandering.’

puurzelfontwikkeling.nl