Lugubere vondst van twee hondenpoten in Emmeloord

Emmeloord - Een voorbijganger vond maandagochtend rond 10 uur twee hondenpoten op een grasveldje vlakbij de Schoenerstraat in Emmeloord, meldt de politie. De politie heeft de poten naar een dierenarts gebracht, die bevestigde dat het om hondenpoten gaat en dat ze verwijderd zijn op het moment dat de hond nog leefde.

De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wie er achter deze laffe daad zit. De poten zijn van een zogenaamd bastaard hondje. Het woog tussen de 10 en 15 kilo en de hond had een zwart en rood-bruine vacht. De poten zijn gevonden op het veldje nabij de Schoenerstraat dat is waar de Urkervaart de Lemstervaart kruist.

Iets gezien?

De politie wil graag weten of er iemand is die een hond mist of dehond herkent aan de omschrijving.De politie wil ook graag in contact komen met mensen die iets opvallends gezien hebben op deze locatie voor of rond 10 uur maandag 3 mei.
Wij willen deze zaak graag oplossen. Helpt u mee? Heeft u informatie neem dan contact op met het politie wijkteam Noordoostpolder via 0900-8844. U mag uiteraard ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.