Laatste weekendafsluiting A6 tussen Lelystad-Noord en Ketelbrug in de richting van Almere

Swifterbant / Lelystad - Rijkswaterstaat werkt van vrijdag 7 mei 20.00 uur tot maandag 10 mei 05.00 uur aan de A6 tussen afrit (12) Swifterbant en oprit (11) Lelystad-Noord richting Almere. het verkeer wordt omgeleid. Na de weekendafsluiting is het groot onderhoud op de A6 in de richting van Almere zo goed als klaar.

De afsluiting vindt plaats in het weekend van de meivakantie. Hierdoor kan het drukker zijn dan normaal, wat voor extra reistijd kan zorgen. Rijkswaterstaat adviseert verkeersdeelnemers goed voorbereid de weg op te gaan. 'Kijk op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden voor actuele verkeersinformatie en vermijd verkeersdrukte'.

Omleidingsroute

De omleidingen worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Tijdens de afsluiting blijft afrit (12) Swifterbant bereikbaar. Het verkeer wordt vanaf knooppunt Emmeloord omgeleid over de N50 en de N307. Via oprit (11) Lelystad-Noord wordt het verkeer weer teruggeleid naar de A6 in de richting van Almere.

Onderhoudswerkzaamheden

De onderhoudswerkzaamheden aan de A6 zijn nodig voor een betere doorstroming. Daarnaast wordt de weg veiliger en stiller. In het weekend van 7 mei tot 10 mei brengt Rijkswaterstaat duurzaam asfalt aan tussen Verzorgingsplaats Rivierduin en oprit (11) Lelystad-Noord.