Win je ex terug met deze slimme tips

Aangeboden door: exterug.nl

Uit elkaar gaan is lang niet altijd een wederzijds besluit. Misschien had jij juist voor ogen om je hele leven met je ex door te brengen. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat je van gedachten bent veranderd. Je dacht dat het een goed idee was om afzonderlijk verder te gaan. Maar nu wil je niets liever dan je ex terugwinnen. Door gebruik te maken van de onderstaande tips heb je een goede kans.

Probeer te weten te komen hoe je ex erover denkt

Jij hebt als doel om weer samen verder te gaan. Maar je ex denkt daar wellicht totaal anders over. Dat speelt uiteraard een rol bij hoe je het aan gaat pakken. Als je ex ook enthousiast is, dan is hem of haar terugwinnen waarschijnlijk geen enkel probleem. Voor dit artikel gaan we er vanuit dat je ex het in eerste instantie niet ziet zitten om jullie relatie voort te zetten. Probeer te peilen hoe hij of zij er precies over denkt. Is je ex erg boos, teleurgesteld of is er twijfel over het stuklopen van de relatie?

Je ex moet de ruimte krijgen om jou te missen

Eenzaamheid is de grootste drijfveer om weer samen te gaan met je ex. Neem daarom niet continu contact op. Want dan geef je jouw ex niet de gelegenheid om je te missen. Bovendien kom je dan wanhopig over, en dat is nooit aantrekkelijk.

Val niet meteen met de deur in huis

Wellicht denkt jouw ex er nog helemaal niet over na om weer met jou samen verder te gaan. Door je gevoelens plotseling kenbaar te maken schrik je hem of haar af. Zoek eerst op een rustige manier toenadering. Ga op zoek naar simpele en korte contactmomenten. Let erop dat je dit altijd doet nadat je jouw ex een periode met rust hebt gelaten. Na verloop van tijd is het moment gekomen om een goed gesprek te voeren. Wanneer je het rustig aanpakt kom je wellicht te weten hoe jouw ex jullie toekomst ziet.

Laat je ex aan het woord en luister goed

Jij hebt als doel om weer samen te gaan met je ex. Meestal houdt dit in dat je voormalige partner het uit heeft gemaakt. Daar zijn redenen voor. Geef je ex alle ruimte om die te bespreken en ga er niet meteen tegenin. Luister goed naar wat er gezegd wordt. Niet alleen krijg je nuttige informatie te horen, maar je ex voelt zich ook meteen een stuk beter begrepen. Je zet daardoor meteen een stap in de goede richting en laat zien dat jullie relatie in de toekomst beter is. Daarbovenop krijg je meteen de gelegenheid om aan te geven dat je bereid bent om te veranderen.

Lees de laatste tips om je ex terug te winnen en hervat jullie relatie!