Mulder Groep Urk breidt uit

Urk - Mulder Groep Urk breidt uit met 9 laaddocks, een gekoelde expeditieruimte en een ontvangstruimte voor chauffeurs bij. De verwachting is dat de aanbouw aan het einde van het jaar klaar is.

Een van de redenen voor de grote uitbreiding is de toenemende vraag vanuit de markt. Naast de drooggoederen die nu al opgeslagen staan, komen er nog eens ruim 2500 palletplaatsen bij. Met de FSSC certificering, voor zowel transport- als opslagactiviteiten voldoet Mulder aan alle richtlijnen en kan de kwaliteit goed geborgd worden.

Meer opslagruimte

‘We zijn blij met deze stap. Naast de vraag naar meer opslagruimte, is de vraag naar logistieke diensten groot. Met deze uitbreiding en de laaddocks, kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen en zijn we klaar voor grotere volumes. We kunnen het hele logistieke proces voor onze klanten verzorgen. Van het laden, lossen en vervoeren van goederen of zeecontainers, tot het opslaan, ompakken, labelen en orders picken. De klant kan op deze manier nog gerichter opdrachten plaatsen. Dit kan snel en papierloos via onze online order entry’, zegt Mulder.

Met de gekoelde expeditie ruimte kunnen straks, op eigen locatie, geconditioneerde goederen direct na laden, gegroupeerd worden en weer geladen worden voor vervoer. De temperatuur en kwaliteit van het product wordt daarmee geborgd zowel tijdens transport als tijdens de laad- en losmomenten. Om de ontzorging op logistiek compleet te maken, biedt Mulder (Training) ook logistieke trainingen en rijopleidingen aan. Voor de bouw is Mulder de samenwerking aangegaan met hoofdzakelijk Urker bedrijven.