Wibi Soerjadi, Iris Kroes en Jan Vayne op Zeebodem tuinconcerten in polder

Emmeloord – Wibi Soerjadi geeft vrijdagavond 6 augustus een tuinconcert in de Lancaster Garden aan de Lindeweg 6 in Emmeloord. De bekende pianist komt op uitnodiging van Groei & Bloei NOP.

Hij zal hoogtepunten spelen uit zijn al weer veertigjarige carrière, met onder meer klassieke werken, eigen composities en filmtranscripties, gebaseerd op bekende filmwerken. Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten kunnen worden besteld op www.noordoostpolder.groei.nl.

Jan Vayne

Zondagmiddag 8 augustus om 14.00 begint het optreden van Iris Kroes en Jan Vayne, eveneens aan de Lindeweg 6. Iris Kroes zingt al sinds zij kan praten en speelt al ruim vijftien jaar harp. Hierbij heeft zij een unieke combinatie gevonden. Zij trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht en won de finale in 2012.

Een zeer emotioneel moment uit haar carrière was het optreden tijdens de herdenkingsdienst van de vliegramp MH17. Zij treedt deze middag samen op met Jan Vayne, die bekend staat om zijn grote muzikale talent en zijn liefde voor improvisatie. Voor Jan Vayne is de essentie van zijn vak: zoveel mogelijk mensen raken met muziek.

De tuin is bij beide concerten een half uur voor aanvang open en er zal een ruime pauze worden gehouden zodat de concertbezoekers ook van de fraai aangelegde tuin kunnen genieten. Bij de concerten worden de op dat moment geldende RIVM-regels gehanteerd.

Kaarten

Meer informatie over beide concerten en het bestellen van kaarten is te vinden op de website van Groei & Bloei Noordoostpolder: www.noordoostpolder.groei.nl