Elfjes en ottervrienden zoeken in De Weerribben

Ossenzijl - In De Weerribben kunnen kinderen elfjes en hun ottervrienden. De start van de tochten is bij het bezoekerscentrum in Ossenzijl.

De boswachter heeft samen met de elfjes een route uitgezet, speciaal voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar. De kinderen mogen een toverstafje uitzoeken en krijgen voor de route een boekje met opdrachten mee. Spelenderwijs leren de kinderen een heleboel over de otters!

Elfenspreuk

Ieder deurtje heeft een opdracht en als deze opdracht goed is uitgevoerd dan tover je een elfenspreuk. Bij elke uitgevoerde opdracht hoort een heuse ottersticker. Als alle acht de opdrachten goed zijn uitgevoerd, en jullie hebben alle otters meegenomen, dan vieren jullie samen met de elfjes het feest van de otter. Aanstaande dinsdag zal de route officieel in gebruik worden genomen door de kinderen van camping De Kluft.

 

De route is een geweldig leuk uitje voor de hele familie, maar ook voor verjaardagspartijtjes, of om het nieuwe schooljaar in te luiden, voor een kinderdagverblijf en natuurlijk voor de buitenschoolse opvang. Voor groepen die bestaan uit meer dan tien kinderen is reserveren noodzakelijk.

Adres: Bezoekerscentrum De Weerribben, Hoogeweg 27, 8376 EM Ossenzijl.