Leden RV NOP in de prijzen

Urk - Leden van RV NOP vielen in de prijzen bij het concours op Urk. Ook in Koudum en Ruinerwold kregen leden rozetten uitgedeeld.

In de klasse B cat. D/E werden beide proeven gewonnen door Suzanne van der Wal met haar pony Hoppenhof's Eva met maar liefst 201 en 192,5 punt. Amazone Margriet Gnodde won met haar eigen gefokte paard Marley de tweede proef. 

 

Bij de klasse L1 cat. D/E werden alle prijzen vergeven aan leden van onze vereniging. In de eerste proef gehaalde Mieke Dekker met Zandra een 1e prijs met 194,5 punt. Noor Faber behaalde 192 punten wat een mooie 2e prijs waard was. In de tweede proef wisselden de dames van plek op het podium. Noor Faber werd eerste met 194,5 punt en Mieke Dekker werd tweede met 188,5 punt.

Koudum


Anouk Huizinga werd met Malaga tweede In de klasse L1 dressuur in Koudum met 194,5 punten in de gecombineerde klasse L1/L2 cat. C/D/E. Haar 2e proef werd beloond met 195 punten. Daarna werd er met Malaga flexibel gesprongen in de klasse L en M. In de klasse L was het parcours meteen op tijd en met een foutloos parcours en een snelle tijd won Anouk deze rubriek. Ze zegevierde ook in de klasse M waarin een klassiek parcours verreden werd met een barrage.