Ward Lange neemt praktijk tandarts Baas over

Emmeloord - Tandarts René Baas van Tandartspraktijk Baas draagt per 1 augustus zijn praktijk over aan tandarts-implantoloog Ward Lange van Tandartspraktijk Emmeloord.

Bijna 40 jaar was tandarts Baas de eigenaar van Tandartspraktijk Baas, gevestigd aan de Professor Lorentzweg in Emmeloord. Met deze overname is een grote groep patiënten gegarandeerd van gecontinueerde zorg. Baas: ‘Ik prijs mij gelukkig een enthousiaste opvolger te hebben gevonden in de vorm van tandarts-implantoloog Ward Lange’, schrijft tandarts Baas in een brief aan zijn patiënten.Zowel tandarts Baas als de assistentes zullen aan de praktijk verbonden blijven.

In 2018 nam Tandartspraktijk Emmeloord al Tandartspraktijk L.A.K. Jonker over. Flevoland kampt al jaren met een tekort aan tandartsen en tandarts Lange besloot destijds te verhuizen naar een groter pand. ‘Door onze verhuizing in 2019 konden wij veel meer patiënten van een plek in onze praktijk voorzien. Voorheen worstelden patiënten geregeld met het vinden van een tandarts doordat veel praktijken vol zaten. Goede mondzorg is belangrijk en wij zijn dan ook blij over de extra plekken die de afgelopen jaren beschikbaar zijn gekomen’, sluit tandarts Lange af.