Rommelmarkt buurthuis Revelsant

Emmeloord - Buurthuis Revelsant houdt zaterdag 7 augustus van 10.00 tot 15.00 uur een rommel/kleedjesmark aan de Pallasstraat 65A in Emmeloord. De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aanhet buurtwerk.

Meinard Groefsema, één van de organisatoren van de markt, legt uit: ‘We hopen in de herfst onze deuren te openen voor onze bewoners met nieuwe activiteiten. Daarom hebben we besloten om het buurthuis op te ruimen en op te knappen. Voor een klein prijsje kunnen geïnteresseerden hun aankopen doen.’ 

Wat te doen 

Via kraampjes op voldoende afstand (RIVM regel) worden kleding, boeken en diverse materialen aangeboden. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er is koffie, thee en limonade, heerlijke Portugese hapjes en broodjes hamburgers te koop. Om tijdens de rommelmarkt een mooi aanbod te hebben is er ruimte voor bewoners om een eigen kraam neer te zetten. Bovendien staat het draaiend rad klaar en kunnen leuke prijzen gewonnen worden. Alles voor de kleine beurs.


Kinderen 

 
Kinderen kunnen hun kleedje met daarop spulletjes neerleggen en een zakcentje bijverdienen. Even verderop liggen spelletjes klaar met daarnaast een knutseltafel.