Artistique Zomertourt door polder

Emmeloord - Stoere b-boys en b-girls met de coolste moves en tricks, een cabriobus vol enthousiast zingende kids van Artistique, gave choreografieën, dansspellen & workshops: de afgelopen 2 tour-dagen van de Artistique Zomertour op 23 juli & 13 augustus bezocht 8 dorpen en wijken.

In het ene dorp werd een intiem dansfeest gevierd met een tiental kinderen en in een dorp verder werd het een groot dansfestijn met een honderdtal bezoekers. Jorien van Diepen en Linda & Marion Groot van Artistique zijn tevreden over de tour tot nu toe. ‘Het weer zat mee, op iedere plek werden we enthousiast ontvangen en het publiek danste lekker mee. Onze missie om de polder in beweging te krijgen is al grotendeels geslaagd!’

De zomertour is gericht op jongens en meiden t/m 12 jaar die van dansen en muziek houden. Ouders zijn ook welkom, voor hen gelden corona-maatregelen, zodat het event veilig kan plaatsvinden. Wie nog niet heeft kunnen genieten van de Zomertour of een tweede keer wil komen kijken, is van harte welkom.

Programma

De tour is gratis te bezoeken en er staan nog 2 data gepland: Woensdag 18 augustus tourt de Cabriobus langs Emmelhage, Luttelgeest, Bant & Rutten, op vrijdag 20 augustus is de laatste tour in de Erven, Tollebeek, Espel en Creil.

danscentrumartistique.nl/events/zomertour/