Komend weekend koopzondag in Emmeloord

EMMELOORD - Op de laatste zondag van augustus kunnen liefhebbers gezellig winkelen in het winkelcentrum van Emmeloord. De winkels zijn open van 13:00 - 17:00 uur. De supermarkten zijn deze zondag open van 10:00 -17:00 uur.

Inwoners van de Noordoostpolder en omstreken hebben de gelegenheid om op een zondag boodschappen te doen of gezellig te winkelen. Tot en met 19 december 2021 is het iedere ‘laatste zondag van de maand’ koopzondag in het centrum van Emmeloord. Het betreft de volgende data: 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 19 december 2021.

Jacqueline de Ruiter, centrum coördinator van Emmeloord, vertelt: ‘Ons centrum is uitermate geschikt voor een middagje winkelen en genieten: een gevarieerd en compleet aanbod voor het hele gezin, een gezellig horecaplein op De Deel, gratis en dichtbij parkeren. De winkeliers bepalen zelf of zij van deze extra dag gebruik maken en hun deuren openen.Uiteraard staan ook de gastvrije medewerkers in de horeca deze dag voor je klaar voor een lunch, kopje koffie, borrel of diner. Plof neer op een terrasje of spreek samen af in het centrum. De uitgaansgelegenheden op De Deel nodigen u uit om een middagje uit te gaan, ook de Movieskoop, theater ‘t Voorhuys (check het programma) en Fair Play casino zijn op zondag geopend.’

Meer informatie over acties en evenementen in het centrum van Emmeloord kan men vinden op de Facebook- en Instagram pagina van Gastvrij Emmeloord of op gastvrijemmeloord.nl.