Philip Roels neemt Spar ten Napel Creil over

Creil - Hendrik en Ida ten Napel en hun zoon Harm Hendrik stoppen met ingang van 6 september met de Sparwinkel in Creil. De winkel wordt voortgezet door Philip Roels onder de naam SPAR Creil.

De familie Ten Napel had de dorpswinkel 20 jaar. Voor Philip, die 30 jaar ervaring in de supermarktbranche heeft, was dit de kans om in zijn eigen woonplaats de winkel te gaan runnen. ‘Om nu op deze manier iets te kunnen gaan betekenen voor mijn dorp, waar ik en mijn familie met veel plezier wonen, is de kers op de taart van mijn carrière. Bij kunnen dragen aan de dorpsvisie: “gastvrij en ondernemend als dorp op eigen kracht voorruit komen”, voelt goed. Het nieuwe gemak-concept van Spar past helemaal in mijn straatje en zal een aanwinst zijn voor het dorp en de omgeving.’

Verbouwing

Ook SPAR zag het zitten en wil graag in Creil blijven bestaan met Philip als ondernemer. Na de overname op 6 september zal er eerst een verbouwing van twee weken plaatsvinden om de winkel weer een eigentijdse look- en feel te geven. De heropening is op 23 september.

Spar is dé winkel voor dagelijks gemak waar ook foodservice aan toegevoegd wordt. Kant-en-klaar eten. Heerlijke belegde broodjes, verse pizza’s, salades of vers gemaakte smoothies en yogurtdrinks. Verse jus d’orange, verse bonenkoffie en gekoeld fris, wijn en bier. De winkel wordt vergroot en de openingstijden worden verruimd van 08-20 uur en op de koopzondagen van 11-17 uur.